ANNE-MARIE VAN GENDEREN – HUURDEMAN

Na meer dan 20 jaar in de Nederlandse thuiszorg te hebben gewerkt, van wijkverpleegkundige tot manager, emigreerde mijn gezin en ik in 2004 naar Suriname.

Suriname, het land waar ik op slag verliefd op werd na mijn eerste voet te hebben gezet op mama Sranans’ bodem.

Het land met haar overvloedige natuur en haar vriendelijke mensen, waar ik leerde wat ‘no span’ betekende.

Samen met mijn belangstelling voor andere culturen, waarvoor ik de propedeuse van de studie culturele antropologie en later de studie bedrijfskunde had afgerond, leek hier in Suriname alles samen te vallen.
Begonnen aan de keukentafel op 5 juli 2005 is Quality Care Thuiszorg (QCT) nu uitgegroeid tot een professionele klantgerichte en klantvriendelijke ISO gecertificeerde organisatie werkzaam vanuit een prachtig nieuw gebouwd kantoor aan de Sulfaatstraat.

Samen met de zorgcoördinatoren en uitvoerende medewerkers zorgen we dag en nacht 7 dagen per week, dat de klant de best mogelijke zorg krijgt en dat de kwaliteit van de zorg continue bewaakt en verder ontwikkeld wordt.

Als algemeen directeur van QCT ben ik behalve voor de kwaliteit ook verantwoordelijk voor het financieel-, personeel-, marketing- en strategisch management.
Belangrijk voor mij is dat iedere medewerker in ons bedrijf zich kan en mag ontwikkelen.
We zijn een lerende organisatie waar we fouten mogen maken en waar we leren van onze fouten zolang onze drijfveer kwaliteit blijft en ons belangrijkste doel: tevreden klanten.

Ik ben trots en dankbaar dat we een financieel gezond bedrijf hebben weten op te bouwen die als beste van Suriname door onze klanten en samenwerkingspartners wordt ervaren.

Voor informatie, een voorlichting of een persoonlijk gesprek kunt u mij bereiken op (+597) – 459060/(+597) – 8647797 of via onderstaand formulier.

    Dhr.Mevr.

    Uw naam (verplicht)


    Uw e-mail (verplicht)


    Uw telefoonnummer (verplicht)


    Uw vraag: