U woont in Nederland en wilt naar Suriname voor tijdelijk verblijf, vakantie of overwinteren.

Bij uw bezoek of tijdelijk verblijf in Suriname, kunt u dezelfde zorg ontvangen in Suriname als in Nederland zonder extra kosten. De zorg die u in deze periode thuis niet gebruikt, kunt u in Suriname via Quality Care Thuiszorg (QCT) ontvangen.

U neemt uw geïndiceerde zorg mee op uw vakantie.

Mocht u voornemens zijn om naar Suriname te reizen waar u de geïndiceerde zorg wilt blijven ontvangen, dan kunt u zich wenden tot Bianca Kroonenberg onze contactpersoon in Nederland.

Meer informatie

Zij zorgt ervoor dat de gehele administratie met uw zorgverzekeraar wordt geregeld en dat de zorg in Suriname georganiseerd wordt. Hiervoor hebben wij uw geldige thuiszorgindicatie, en de naam van de Zorgverzekeraar (+polisnummer) nodig.

Zo kunt u zonder teveel moeite komen genieten van uw verblijf in ‘Switi Sranan’.

Zorgt u er wel voor dat u van ons de bevestiging heeft ontvangen van debeschikking van uw zorgverzekeraar voor uw vertrek naar Suriname.

Ontvangt u Persoons Gebonden Budget (PGB)? Dan kunt u met uw PGB, zorg inkopen bij Quality Care Thuiszorg voor uw verblijf in Suriname. Op basis van uw indicatie en uw wensen maken wij graag een offerte op maat.

Link naar aanvraag zorg