WERKEN BIJ QUALITY CARE THUISZORG

Als medewerker van Quality Care Thuiszorg (QCT) ben je de ambassadeur en het gezicht van QCT. Door je betrokkenheid bij de zorg aan jouw klanten werk je vanuit jouw hart. Je klanten kijken uit naar je komst, omdat ze op je zorg kunnen rekenen, ze zien dat jij je werk met plezier doet en dat je netjes en zorgvuldig werkt. Je doet dit met respect voor de klant en haar woonomgeving, rekening houdend dat jij te gast bent bij de klant thuis.

QCT biedt jou een mogelijkheid om zelfstandig te werken binnen een organisatie met een open sfeer, waarbij je altijd terecht kunt met vragen en opmerkingen. Je hebt een vast aanspreekpunt binnen QCT, de zorgcoördinator die je begeleidt en coacht bij het werken bij onze klanten thuis.

QCT biedt intern trainingen aan, zoals introductie training, klantvriendelijke werken, hygiënisch werken, valpreventie, omgaan met decubitus en medicatie.

Daarnaast bieden wij je jaarlijks een functioneringsgesprek aan, houden we je via Nieuwsbrieven op de hoogte van ontwikkelingen binnen QCT en houden we ieder jaar een kerstbijeenkomst.

Om onze doelen waar te maken, werken wij met gediplomeerde, professionele en betrokken medewerkers, die vanuit de visie van QCT werken. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd door middel van een opleiding bij een erkende instelling.

Wij hebben in dienst:

 • Verpleegkundigen
 • Kraamverpleegkundigen
 • Ziekenverzorgenden
 • (Bejaarden-), verzorgenden
 • Kraamverzorgenden

Als spin in het web werken onze Office Managers op kantoor. Zij vervullen een belangrijke rol in de planning en organisatie van de zorg. Ook dragen zij zorg voor de uitbetaling van jouw salaris.

Zie ook onze  nieuwsbrief  voor onze medewerkers!

Personeelsnieuwsbrief augustus 2018

Personeelsnieuwsbrief augustus 2018 – bijlage

 


 

 

HIER VIND U ONZE VACATURES    LINK NAAR QCTAS
 

Sollicitatieformulier

  Uw naam (verplicht)


  Uw voornamen (verplicht)


  Geboortedatum (verplicht)
  Straat + huisnummer (verplicht)


  Woonplaats (verplicht)


  Telefoonnummer (verplicht)


  Uw e-mail (verplicht)


  Opleidingen:


  Werkervaring:


  Sollicitatie voor de functie van:


  Motivatie: