Directeur

SYLVIA VAN DER KOOYE

 

Contactpersoon in Nederland

BIANCA KROONENBERG

Adviseur

Ik ben Bianca Kroonenberg, vanaf 2006 contactpersoon voor Quality Care Thuiszorg in Nederland. Ik sta klaar om de zorg in Suriname goed voor te bereiden. Indien u plannen heeft naar Suriname te gaan voor kortere of langere tijd en u heeft behoefte aan thuiszorg en/of een thuiszorgindicatie, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op. Samen met u kunnen wij een zorgplan op maat maken.

Meer informatie en contact

Kwaliteitsmanager

PRIJA KALLOE

Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Quality Care Thuiszorg. In mijn functie van Office Manager was ik de spil binnen de organisatie, waarbij ik de vraag van onze klanten en medewerkers goed heb leren kennen. Na het afronden van mijn opleiding ben ik vanaf 1 juni 2016 werkzaam als Kwaliteitsmanager, waarbij ik voortdurend kijk naar de mogelijkheid om de kwaliteit van zorg binnen QCT te verbeteren en te ontwikkelen. Daarnaast monitor ik QCT op basis van de ISO 9001 normen met als doel de klant- en medewerkerstevredenheid te verhogen.

Human Resource Officer

ROMAIRA SENDA

Als HR Officer (HRO) ondersteun ik de HR Manager ten aanzien van de uitvoering van personele taken en informeer ik alle medewerkers met vragen over het personeelsbeleid. Daarnaast ben ik medeverantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte procesgang binnen onze organisatie.

Voor mij is deze functie heel belangrijk vanwege het feit dat ik contact kan behouden met onze medewerkers op het veld die de zorg leveren aan onze trouwe klanten.

Planningsondersteuner

GRACIELLA BREWSTER

Als planningsondersteuner ondersteun ik onder andere de zorgcoördinatoren bij het maken van roosters waardoor onze klanten zoveel mogelijk continuïteit van zorg ontvangen. Daarnaast ondersteun ik de officemanagers bij hun werkzaamheden.

De combinatie van zorg en administratie vind ik erg leuk, omdat ik mijn ervaringen in de zorg goed kan gebruiken voor mijn werkzaamheden op kantoor. Het werken in de thuiszorg spreekt mij erg aan omdat ik het fijn vind om de cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving te verzorgen.