Contactpersoon in Suriname

ANNE-MARIE VAN GENDEREN – HUURDEMAN

Algemeen directeur

Mijn droom was om een eigen thuiszorgorganisatie op te zetten vanuit mijn verlangen om kwaliteit van zorg te bieden aan mensen die zorg nodig hebben waardoor zij zo lang mogelijk thuis, in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Deze droom is uitgekomen in Suriname.

Inmiddels zijn wij al meer dan tien jaar de meest betrouwbare thuiszorgorganisatie van Suriname. Daar zijn we trots op en dat willen we graag voor u blijven!

Meer informatie en contact

In Memoriam

EVERT VAN GENDEREN †

Contactpersoon in Nederland

BIANCA KROONENBERG

Adviseur

Ik ben Bianca Kroonenberg, vanaf 2006 contactpersoon voor Quality Care Thuiszorg in Nederland. Ik sta klaar om de zorg in Suriname goed voor te bereiden. Indien u plannen heeft naar Suriname te gaan voor kortere of langere tijd en u heeft behoefte aan thuiszorg en/of een thuiszorgindicatie, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op. Samen met u kunnen wij een zorgplan op maat maken.

Meer informatie en contact

 

PRIJA KALLOE

Kwaliteitsmanager

Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Quality Care Thuiszorg. In mijn functie van Office Manager was ik de spil binnen de organisatie, waarbij ik de vraag van onze klanten en medewerkers goed heb leren kennen. Na het afronden van mijn opleiding ben ik vanaf 1 juni 2016 werkzaam als Kwaliteitsmanager, waarbij ik voortdurend kijk naar de mogelijkheid om de kwaliteit van zorg binnen QCT te verbeteren en te ontwikkelen. Daarnaast monitor ik QCT op basis van de ISO 9001 normen met als doel de klant- en medewerkerstevredenheid te verhogen.

Onderdirecteur (OD)

SYLVIA VAN DER KOOYE

Als Onderdirecteur (OD) ben ik verantwoordelijk voor de operations, het beleid en de beleidsontwikkeling m.b.t. het personeel en de totale organisatie. Onze medewerkers zijn het fundament van Quality Care Thuiszorg. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Zorg en aandacht voor onze medewerkers en klanten staan dan ook centraal bij QCT.

Ons motto is; het leveren van liefdevolle zorg, daarbij is het dan ook belangrijk dat wij (personeel) ook liefdevol voor ons zelf en elkaar zijn.

 

Planningsondersteuner

GRACIELLA BREWSTER

Als planningsondersteuner ondersteun ik onder andere de zorgcoördinatoren bij het maken van roosters waardoor onze klanten zoveel mogelijk continuïteit van zorg ontvangen. Daarnaast ondersteun ik de officemanagers bij hun werkzaamheden.

De combinatie van zorg en administratie vind ik erg leuk, omdat ik mijn ervaringen in de zorg goed kan gebruiken voor mijn werkzaamheden op kantoor. Het werken in de thuiszorg spreekt mij erg aan omdat ik het fijn vind om de cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving te verzorgen.

Human Resource Officer

ROMAIRA SENDA

Als HR Officer (HRO) ondersteun ik de HR Manager ten aanzien van de uitvoering van personele taken en informeer ik alle medewerkers met vragen over het personeelsbeleid. Daarnaast ben ik medeverantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte procesgang binnen onze organisatie.

Voor mij is deze functie heel belangrijk vanwege het feit dat ik contact kan behouden met onze medewerkers op het veld die de zorg leveren aan onze trouwe klanten.