Algemeen directeur

SYLVIA VAN DER KOOYE

In 2017 ben ik in de functie van HR-manager bij Quality Care Thuiszorg(QCT) in dienst getreden. Al heel gauw had ik in de gaten dat de medewerkers de ruimte krijgen om te groeien, feedback te geven, met ideeën te komen enz. en dat er ook werkelijk naar hen word geluisterd.
De klant staat centraal, maar zonder de inzet, loyaliteit en motivatie van de medewerkers, zouden wij niet de zorg kunnen leveren die een ieder verdiend.
Na verschillende gesprekken en het vertrouwen van oprichtster Anne-Marie van Genderen, heb ik de eer gekregen dit mooi bedrijf over te nemen. Sinds augustus 2023 ben ik Algemeen directeur.
Mijn doel is onder andere te blijven verbeteren en werken aan onze kwaliteit en het eventueel uitbreiden van onze diensten/service.
Mocht het zijn dat u klachten en-/of opmerkingen heeft dan horen wij dit graag. Op deze manier blijven wij leren, groeien en verbeteren.

Ik ben erg trots en zeker ook dankbaar de kans te hebben gekregen, om een gezond bedrijf over te mogen nemen, die in Suriname als de beste Thuiszorg organisatie wordt ervaren door klanten en onze samenwerkingspartners.

Contactpersoon in Nederland

BIANCA KROONENBERG

Adviseur

Ik ben Bianca Kroonenberg, vanaf 2006 contactpersoon voor Quality Care Thuiszorg in Nederland. Ik sta klaar om de zorg in Suriname goed voor te bereiden. Indien u plannen heeft naar Suriname te gaan voor kortere of langere tijd en u heeft behoefte aan thuiszorg en/of een thuiszorgindicatie, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op. Samen met u kunnen wij een zorgplan op maat maken.

Meer informatie en contact

Kwaliteitsmanager

PRIJA KALLOE

Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Quality Care Thuiszorg. In mijn functie van Office Manager was ik de spil binnen de organisatie, waarbij ik de vraag van onze klanten en medewerkers goed heb leren kennen. Na het afronden van mijn opleiding ben ik vanaf 1 juni 2016 werkzaam als Kwaliteitsmanager, waarbij ik voortdurend kijk naar de mogelijkheid om de kwaliteit van zorg binnen QCT te verbeteren en te ontwikkelen. Daarnaast monitor ik QCT op basis van de ISO 9001 normen met als doel de klant- en medewerkerstevredenheid te verhogen.

Human Resource Manager

ROMAIRA SENDA

Als Human Resource Manager (HRM) ondersteun ik de directeur ten aanzien van de uitvoering van personele taken en informeer ik alle medewerkers met vragen over het personeelsbeleid. Daarnaast geef ik de directeur adviezen m.b.t. HR aangelegenheden. Ook ben ik medeverantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte procesgang binnen onze organisatie alsmede geleverde zorg, klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid
Voor mij is deze functie heel belangrijk vanwege het feit dat ik contact kan behouden met onze medewerkers op het veld die de zorg leveren aan onze trouwe klanten.

 

Planningsondersteuner

GRACIELLA BREWSTER

Als planningsondersteuner ondersteun ik onder andere de zorgcoördinatoren bij het maken van roosters waardoor onze klanten zoveel mogelijk continuïteit van zorg ontvangen. Daarnaast ondersteun ik de officemanagers bij hun werkzaamheden.

De combinatie van zorg en administratie vind ik erg leuk, omdat ik mijn ervaringen in de zorg goed kan gebruiken voor mijn werkzaamheden op kantoor. Het werken in de thuiszorg spreekt mij erg aan omdat ik het fijn vind om de cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving te verzorgen.